Siste nytt

Ingen god pinsehelg for Damelaget

Les om kampene mot EIK og Lye

12.mai

Hellvik-EIK 2 1-6

Målscorer Hellvik: Svanhild Wetteland-Skåra

 

Hellviks damelag: Cecilie E. Helleren – Janne K. Ivesdal, June Berntsen – Trude K. Wetteland, Svanhild Wetteland-Skåra, Julie Assersen Anfinsen – Hege Merete Andersen

Benyttede innbyttere: Catharina Larsen, Kine Henriksen, Marte Fjellheim Svihus, Bente Haver, Ane Trahaug Sirevåg

 

16.mai

Lye-Hellvik 4-1

Målscorer Hellvik: Ane Trahaug Sirevåg

Hellviks damelag: Cecilie E. Helleren – Janne K. Ivesdal, Catharina Larsen – June Berntsen, Julie Assersen Anfinsen – Kine Henriksen – Trude K. Wetteland

Benyttede innbyttere: Anette Klippenberg, Marte Fjellheim Svihus, Ane Trahaug Sirevåg

x bilde

Etter to strake seirer, mot henholdsvis Voll og Varhaug, skulle damelaget i løpet av fire dager spiller tøffe kamper . Torsdag 12.05 kom EIK 2 til Brunnmyra. EIK har i år et 11-lag i 3. divisjon, samt et 2. lag som spiller 7-er fotball i samme pulje som Hellvik. Med seg til Brunnmyra hadde EIK 2 med seg hele 5 spillere som var involvert i forrige kamp i 3. divisjon, blant annet målscorer fra oppgjøret. I garderoben var damene tente på å gå ut å gi EIK’ane kamp, og for en innledning på kampen det ble. Før 5 minutter var spilt hadde allerede ballen vært i nettet 3 ganger. To kjappe mål av EIK, før Svanhild scoret på corner i det 5. minuttet. Resten av omgangen forsvarte Hellvik seg bra, og kom til en del farligheter selv. Pauseresultat 1-2. Etter pause ble forskjellen  mellom lagene klarere. Der Hellvik ble mer og mer slitne, fortsatte EIK å kjøre på med hurtig pasningsspill. Det resulterte i 4 baklengs og en fortjent 6-1 seier til EIK.

x lye

2.Pinsedag var det duket for bortekamp mot Lye. Damene reiste tidlig formiddag over Jæren, klar for å reise kjerringa. Lye gikk ut i 100 og skapte tidlig en del farligheter. Hellvik kom så mer og mer inn i kampen, og skapte i løpet av første omgang mange klare målsjanser. Men der Hellvik ikke klarte å sette ballen i mål, utnyttet Lye sine sjanser bedre og satte inn 1-0 før pause. I pausen var damene enige om å fortsette å presse på, så måtte scoringen komme. Akkurat det ble gjort, og til tider ble Lye presset langt tilbake på egen halvdel. Men målene uteble. Istedenfor Hellvikmål, viste Lye kontringsstyrke og satte inn 2- og 3-0. Ane Trahaug Sirevåg reduserte for Hellvik på et fint plassert frispark, men det ble med det ene målet. Til slutt satt Lye inn sitt siste for dagen og fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Mandag 23. mai er det klart for ny hjemmekamp, da med Bryne på besøk.

Marius Grastveit, trener

Sjekk også

Øystein Aamodt fortsetter som trener

Damelaget i gode hender.