Siste nytt

Seier i seriepremieren

A-laget slo Bakke 5-0. Les mer her.

Hellvik – Bakke 5-0 (1-0)

VELDIG tidlig i sesongen enda, men etter første kampdag denne sesongen ligger vi altså på topp. Selv om kampen ikke var særlig velspilt så var Hellvik det sterkeste laget og tok alle tre poengene.

Foto: Tore Skailand

Første omgang var egentlig ganske kjedelig, sett fra publikums perspektiv. Ute på banen følte lagene på hverandre og lite ble produsert. En våt og glatt bane luket bort det meste av finspillet. Hellvik hadde mye ball, men først etter 23 minutter skjedde det noe. Nikolai Mong Andreassen fikk skutt, men litt for rett på keeper. To minutter senere fikk Hellvik åpningsmålet sitt. En ball i bakrom trodde nok keeperen til Bakke han hadde kontroll på. John Audun Ege gav gass og rakk den like foran nesa hans, passerte enkelt og trillet ballen i åpent mål. 1-0! Nå håpet vi på bedre spill, men ut omgangen var det stillingskrig og absolutt ingenting å skrive om.

Da ble heldigvis andreomgangen mer spennende. Bakke best igang. Et innlegg, en Bakkespiller fikk avsluttet, men Jahn Otto Waldeland kom ut og avverget. Kontring til Hellvik like etter. En lang ball traff John Audun Ege framme. Han slo flatt og skrått inn tilbake til Øystein Aamodt, som kom på et flott løp. Han gnurte til via keeper og inn til 2-0, 3 minutter spilt av andre omgang. Skodde og yr gjorde skydekket mørkere, så nå måtte flomlyset skrus på. Det var bare bra, for etter 73 spilte minutter klarerte Torbjørn Wetteland ut fra forsvar. Ballen gikk langs bakken helt fram til Daniel Bendiksen, som plutselig var alene mot keeper, som kom ut og gjorde seg stor. Men der var det plass mellom beina, og 3-0. De påfølgende minuttene kom det to store sjanser både til John Audun og Øystein, uten uttelling. 78 minutter spilt og Matias Leidland Løyning og Daniel Bendiksen kombinerte fint på venstrekanten. Daniel dro av en mann, trakk inn i banen og smalt til fra hjørnet av 16, rett i motsatt kryss, nydelig skåring og 4-0. Bakke prøvde seg litt og fikk et par frispark på tampen. Det ene ble halvfarlig, men sjansen ble spolert. Istedet skulle Hellvik sette enda ett før full tid. Et gjennomspill skapte forvirring i Bakkeforsvaret. John Audun lå nemlig i offside, men på et dypt løp kom Torbjørn Wetteland. Da forsvaret stoppet og ville ha offside kunne Torbjørn fortsette uforstyrret alene mot keeper og enkelt trillet han ballen til siden og 5-0.

I skrivende stund er det spilt kun tre kamper i vår pulje. Brusand – Dirdal 1-1 og Kåsen – Sokndal 3-3. Dermed er vi på topp foreløpig. Måtte det vare en stund.

Selv om været var noe surt så kom det godt 45 publikummere og så kamp. Dette er bra. På tampen dukket det opp en gjeng russ også, så totalt var det over 50. Kiosksalget gikk bra og flere har også begynt å benytte mCash til å betale med. Hellvik henger med i utviklingen.

Undertegnede tok noen bilder iløpet av kampen. Disse kan du se her:

Sindre Nygård spilte kamp nr.100.
Kim Wetteland-Skåra i duell i sin kamp nr.360.
Spolert sjanse for John Audun Ege. Torbjørn Wetteland (i midten) ble dagens Hellvikspiller i sin kamp nr.375.
Kaptein Espen Stornes.

Målene: 1-0 (25.min.) John Audun Ege, 2-0 (48.min.) Øystein Aamodt, 3-0 (73.min.) Daniel Bendiksen, 4-0 (78.min.) Daniel Bendiksen, 5-0 (90.min.) Torbjørn Wetteland.

Hellviks startellever (4-5-1): Jahn Otto Waldeland – Daniel Mong, Torbjørn Wetteland, Kim Wetteland-Skåra, Marius Grastveit – Nikolai Mong Andreassen, Eirik Dirdal, Øystein Aamodt, Espen Stornes, Brian Thorsen – John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Daniel Bendiksen, Matias Leidland Løyning, Sindre Nygård, Anders Dversnes, Dag Einar Andreassen, Stig Larsen.

 

Tore Skailand var også og tok bilder på kampen. Disse kan du se her.

Skrevet av: Rino André Kolstø

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …