Siste nytt

Tapte sluttspurten

A-laget klarte nesten poeng hjemme mot Eiger 3.

Seriekamp 6.divisjon onsdag 29.mai på Hellvik Hus-banen i Brunnmyra.

Hellvik – Eiger III 1-2 (0-0). 1-0 (63min) John Audun Ege, 1-1 (85min), 1-2 (88min).

Det hele startet ganske jevnt første halvtimen med stillingskrig. Så mot slutten av omgangen produserte Hellvik flere gode muligheter, noen av dem virkelig store, men Roy Eliassen i Eigers mål var i storslag. Det ville ikke vært ufortjent om vi hadde ledet med flere mål til pause.

Andre omgang startet hvor første sluttet og Hellvik presset på for skåring. 63 minutter ut i kampen kom uttellingen når John Audun Ege fikk vendt av en spiller inne i feltet og plasserte ballen rolig til side for Eigers keeper, 1-0. Det gode spillet og overtaket fortsatte, men selv om vi hadde gode sjanser så kom det ikke flere mål vår vei. Mot slutten hadde Eiger et ekstra gir og på en overgang var en Hellvikspiller uheldig og klarerte et innlegg i eget mål. Like etter kom Eiger på en lynrask overgang og fikk satt inn seiersmålet.

Etter å ha dominert så store deler av kampen var det surt å miste alle 3 poengene siste fem minuttene, men her må vi bare glemme resulatet og jobbe videre. Med slikt spill vil det komme flere seire.

Neste kamp for A-laget: Sokndal – Hellvik mandag 3.juni kl.19.00. Det er første runde i Oboscupen.

Hellviks lag (4-5-1): Alexander Sæstad – Marius Grastveit, Stig Larsen, Per Morten Gravdal, Daniel Bendiksen – Øystein Aamodt, Kjetil Refsland, Eirik Dirdal, Thomas Mong, Atle Assersen – John Audun Ege.

Rino

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …