Siste nytt

Snappet et bortepoeng på Sira.

Sira er fortsatt en vanskelig bane for Hellvik

Det så vanskelig ut for Hellvik, som lå under og fikk en mann utvist. Likevel kom vi tilbake og knabbet et poeng på slutten.

Seriekamp 6.divisjon fredag 13.september på Lendemoen stadion.

Bakke-Hellvik 1-1 (1-0). Målene: 1-0 (36′), 1-1 (86′) Kjetil Refsland.

Faktisk var det i den første omgangen at Hellvik spilte den beste fotballen og burde gjerne ledet heller enn å ligge under til pause. For etter pausen så var det hjemmelaget som presset på. Hellvik ble tvunget til å gjøre noen omrokkeringer i oppstillingen for å demme opp. Det fungerte relativt greit. Så fikk Daniel Bendiksen sitt andre gule etter 81 minutter og det begynte å se veldig mørkt ut hva angikk håp om poeng.

Da var det ekstra gledelig at Kjetil Refsland kunne sette inn utligningen til 1-1 like før full tid. Poenget holder oss så vidt i øvre kant av bunnstriden sammen med Orre, Hognestad, Nærbø 2 og Bjerkreim. Det er jevnt i bunnen i år og det skal kjempes helt inn om poengene.

Veldig kjekt å ha Martin Hadland tilbake i mål etter 6 sesonger uten ham.

Startellever (4-4-2): Martin Hadland – Daniel Bendiksen, Per Morten Gravdal, Dag Einar Andreassen, Marius Grastveit – Øystein Aamodt, Kjetil Refsland, Eirik Dirdal, Daniel Mong – Atle Assersen, John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Stig Larsen, Thomas Mong, Matteus Bårdsen.

Alle foto: Catharina Grastveit.

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …