Siste nytt

A-laget vant siste hjemmekamp for sesongen

4-1 over Nærbø II smakte meget godt.Seriekamp i Brunnmyra lørdag 10.oktober 2015. 21.runde i 5.divisjon avd.01. Seier 4-1 (1-0).

Første omgang startet med et meget offensivt Hellvik-lag, og kun 8 minutter ut i kampen ble det uttelling. Et innlegg tok John Audun Ege fint ned inne i feltet. Han fant en bedre plassert Eirik Hadland, som dro til med venstre på første touch. Ballen snek seg mellom et par Nærbøbein og til side for keeper, og 1-0.

Resten av omgangen var en midtbanekrig hvor ingen av lagene fikk noe spesielt overtak. Likevel var det Nærbø som hadde de største sjansene, men en meget opplagt Jesper Karlsen i Hellvikmålet gjorde sine saker bra og reddet det som fort kunne vært 3-4 mål til bortelaget.

I andre omgang kom Hellvik best ut med et langskudd fra John Audun Ege som strøk like over, før Nærbø hadde en nesten lik i andre enden. Så etter 53 minutters spill kom Daniel løs like over midtstreken på høyrekanten. Med folk i boksen prøvde han en krosser, men ballen fikk en uventet bue som lurte alle, til og med keeper, og dalte fint ned godt oppe i vinkelen til 2-0. En passende presang på 20-årsdagen!

Så etter 74 minutter fikk Hellvik corner. Den dalte fint ned foran Jørgen Sigmo Dahle, som fikk en enkel jobb med å bredside ballen inn til 3-0-ledelse.

Like etter hadde Hellvik en dobbelsjanse med skudd fra John Audun Ege og Eirik Hadland, men istedet smalt det i andre enden. Jesper Karlsen måtte gi retur på et skudd. Den landet hos en Nærbøspiller som fikk tråklet den i mål til 3-1. Reduseringen satte fart i Nærbølaget nå, men etter dette stoppet Jesper alt som kom.

Med trygghet bakover kunne Hellvik satse mer framover i sluttminuttene, og det betalte seg igjen helt på slutten. Øystein Aamodt på kanten prøvde seg først selv uten å klare å overliste Nærbøkeeperen, men like etter slo han et utsøkt innlegg bak forsvaret som gjorde at John Audun Ege kom helt alene på bakre. Han puttet ballen enkelt nede ved stolpen, og det var det siste som skjedde før dommeren blåste av kampen. 4-1 til Hellvik.

Hellvik retter også en stor takk til Audun Pedersen som dømte store deler av første omgang da oppsatt dommer ikke kom seg til kampen i tide. Sporty gjort og han klarte sine saker veldig bra!

Dagens Hellvikspiller ble Daniel Mong, som var meget solid på sin venstreback. På en god andreplass idag var Jesper Karlsen, som er debutant for året, men uten ham idag hadde nok ikke Hellvik vunnet.

Siste kamp for sesongen er lørdag 17.oktober kl.14.00 mot Kåsen borte.

WP_20151010_15_21_53_Raw

Startellever (4-5-1): Jesper Karlsen – Daniel Mong, Stig Larsen, Audun Sviggum, Dag Einar Andreassen – Marius Grastveit, Eirik Hadland, Eirik Dirdal, Kjetil Refsland, Øystein Aamodt – John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Jørgen Sigmo Dahle, Torbjørn Wetteland.

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …