Siste nytt

A-laget klar for ny sesong

Hjemmekamp mot Bakke 20.april.

Bak fv. Kenneth Pedersen, Kim Wetteland-Skåra, Dag Einar Andreassen, Espen Stornes, Torbjørn Wetteland, Anders Dversnes, Tommy Tengesdal, Jarle Vassvik, John Audun Ege, Matias Leidland Løyning, Alexander Sæstad, Emil Litschutin Risbøl, Stig Larsen, Arne Assersen. Foran fv. Øystein Aamodt, Daniel Mong, Eirik Dirdal, Joakim Andreassen, Sindre Nygård, Nikolai Mong Andreassen, Jørgen Tuen, Jahn Otto Waldeland, Brian Thorsen, Marius Grastveit, Daniel Bendiksen, Rino André Kolstø.

Torsdag kveld smeller sesongen 2017 igang for A-laget på Hellvik Hus-banen i Brunnmyra. Kampen starter kl.19.00 og kiosken er åpen. Det håper vi vil trekke mange til Brunnmyra. Vi tilbyr nå også mCash i kiosken (snart også Vipps, når de slår seg sammen). Speaker for kvelden er undertegnede.

 

Det har vært en god vinter. Kenneth Pedersen har fått inn mange nye spillere, både fra egen klubb og fra byen og Øynå. Fra egne rekker har Joakim Andreassen og Jørgen Tuen blitt fast inventar på treningene. Fra Eiger kom Espen Stornes og Matias Leidland Løyning, og fra Egersunds har vi fått med Daniel Bendiksen og Brian Thorsen.

Joakim Andreassen
Daniel Bendiksen
Jørgen Tuen
Brian Thorsen
Matias Leidland Løyning
Espen Stornes

Apparatet rundt A-laget består i år av Kenneth Pedersen, trener for tredje sesong på rad. Kim Wetteland-Skåra er spillende hjelpetrener. Arne Assersen fortsetter suksessen fra ifjor som oppmann, og Rino André Kolstø er oppmann på niende året.

 

Vi har spilt 6 treningskamper i vinter. 5 seire og 1 uavgjort er god uttelling, selv om nok to av lagene var i minste laget for oss i år. Begge seirene mot Eiger 2 smakte godt, og også å vinne mot EIK sitt gode juniorlag var bra. Uavgjortkampen kom mot Brusand, 4-4. 12-3 mot Helleland i siste kampen ble nok litt mye, men gir en fin følelse inn mot sesongen.

På treningene har det stort sett vært over 15 spillere, av og til over 20 (22 denne onsdagen).

 

Før denne sesongen har det vært en omlegging av det norske seriesystemet. Dette har forplantet seg nedover og gjør at vi i år har 4 puljer i 5.divisjon mot de 3 vi hadde ifjor. Flere lag rykket dermed også ned fra 4.divisjon selv om de i utgangspunktet ikke lå på nedrykksplass. I vår pulje gjelder det tre lag, Moi, Eiger 2 og Orre. Puljene varierer også litt i størrelse, så vi er 11 lag denne sesongen, mot 12 ifjor.

 

Flere lag har forsvunnet til andre puljer, og nye lag har kommet til. Her er en kjapp oversikt over lagene i 5.divisjon avd.01:

Sokndal – vant pulja ifjor og tapte opprykkskvalifiseringen.

Dirdal – gikk forbi oss i siste serierunde.

Hellvik

Brusand – Havnet på plassen bak oss ifjor.

Vigrestad – Bak oss ifjor, men vi avga poeng til dem.

Bakke – Greit bak oss ifjor.

Eiger 2 – A-laget til Eiger rykket ned fra 3.divisjon og puffet andrelaget ned til oss.

Frøyland 2 – Rykket opp fra 6.divisjon i pulje med Helleland, Tonstad og Bjerkreim. Har et A-lag i 3.divisjon, så vanskelig å spå.

Kåsen – vi har spilt med dem før. De har vært i en annen pulje noen sesonger.

Moi – kom ned fra 4.div. Har vært der siden 2011. Vi spilte sist i pulje med dem i 2009. Har slått dem i Rogalandscupen senest i mai ifjor da Eirik Hadland skåret på straffe to minutter inn i overtiden og vi vant 5-4.

Orre – også ned fra 4.divisjon etter bare én sesong der. Vi har slitt mot dem både i serie og cup.

 

Sander Bilstad har gjort en vurdering av alle puljene i lokalfotballen fra 7.divisjon og opp til 5.divisjon. Han har sett på blant annet treningskamper, spillere inn og ut, samt seriehistorikk. Ut fra det blir Hellvik vurdert på 5.plass. Øverst rangerer han Moi, så Sokndal, Kåsen og Orre før oss. HER kan du lese hans dom.

Trener Kenneth Pedersen var nylig i Dalane Tidende sammen med trenere fra andre lag i samme pulje. Der uttalte han Hellvik sin målsetning til å være topp 5. Vi har vært i denne pulja i 4 sesonger nå med to 8.plasser og to 7.plasser.

 

Helt på tampen vil vi minne om noen enkle grep du kan gjøre for å støtte klubben i ditt hjerte:

Scoringsklubben – for hvert mål A-laget skårer i serien så går en femmer til klubben. Du kan melde deg på direkte til kasserer eller andre i styret. Regning blir sendt ut etter sesongslutt og medlemmene er med i en trekning av et gavekort på årsmøtet.

Grasrotandelen – når du tipper, så går en liten del til et formål du velger. Vi ønsker at du velger Hellvik Idrettslag som mottaker av din grasrotandel. Noen ganger i året får klubben utbetalt en sum fra Norsk Tipping. Den blir større for alle som bidrar. Les mer HER.

Grunnmuren – gi klubben et fast beløp i året og få navnet på veggen i Brunnmyra. Ta kontakt med Kenneth Pedersen.

Bilvask på YX – Vi har avtale med YX på Jernbaneveien i Egersund. En av vaskene heter Hellvik-vask. Kjøper du den går 50 kroner til klubben. En fin måte å bidra på.

 

Til lykke med sesongen 2017!

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …