Siste nytt

God andreomgang mot Helleland

Hellvik gikk likevel på et ekstra surt tap i bortekampen.

Seriekamp 6.divisjon fredag 7.juni på Helleland.

Helleland – Hellvik 3-1 (3-1).

Målene: 1-0 (12min), 1-1 (14min) John Audun Ege, 2-1 (15min), 3-1 (23min).

Starten var egentlig jevn, men så ble vi for avventende i enkelte situasjoner. Helleland slo i bakrom ofte og en slik situasjon gjorde av vi ble overspilt i feltet. Returen gikk ut til en motspiller som fikk veldig god tid til å sikte. Duellen på bakre ble tapt og headingen suste i nettet til 1-0. Heldigvis kan vi skåre, vi også. Like etter kom John Audun Ege igjennom og satte sin første sjanse rolig ned til side for keeper og 1-1. Nå var vi på vei inn i kampen igjen. MEN så i neste angrep kikket dommeren feil vei og lot en offsideplassert motspiller få ta ned ball og skåre. 2-1 feilaktig, men ikke noe å gjøre med. Helleland trivdes godt på eget gress, hadde mer spill og bedre kontroll. De presset oss til en ballmist på midtbanen. Så kom en god pasning som spissen fikk tatt med seg og skåret på neste touch. Effektivt, 3-1.

Hellviks midtbane måtte justeres, og det ble gjort. Nå overtok Hellvik spillet og sjansene. Fra halvtimen spilt og ut omgangen styrte Hellvik. Tre frispark ble skuslet bort, da ingen startet i tide, dessverre. På tampen kom et skudd som Hellelands målvakt reddet fint. Ja, vi lå under, men dette kunne reddes. Vi var i støtet.

Siste byttet i pausen, inn med evigunge Kim Wetteland-Skåra, kalt inn til tjeneste da vi ikke var så mange innbyttere tilgjengelig. Skulle tro han aldri hadde lagt opp (!). Hellvik ut og styrte. 47 minutt, frispark stolpe ut i vinkelen. Noe etter, Mehari igjennom, skal slå til umarkert spissmakker, miss. Så kom Helleland på to sjeldne visitter, ryddet opp i. 62minutter, overgang. Kjetil Refsland legger til Jesper A.C.Aase på et godt løp, lompe. 68min, frispark fra Atle Assersen. Legger presist på bakre, fri heading fra John Audun Ege, utenfor. 73min, Mehari igjennom og skyter, utenfor. 85 minutter John Audun runder keeper, reddet, returen ut til Kim, sklir av og utenfor.

Full tid. Ææææhh. Helleland har vi alltid hatt taket på. Det hadde vi i 60 minutter denne gangen også, men likevel tap. Fotballen er rund.

Neste kamp for A-laget er onsdag 19.juni. Da spiller vi hjemme mot Hognestad i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen kl.19.00.

Hellviks lag (4-4-2): Eirik Dirdal – Thomas Mong, Stig Larsen, Per Morten Gravdal, Daniel Bendiksen – Mads Aamodt, Kjetil Refsland, Dag Einar Andreassen, Birhane Mehari Fisshaye – Atle Assersen, John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Erik Duvan Nordvoll, Jesper August Carlsen Aase, Kim Wetteland-Skåra.

Rino K.

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …