Siste nytt

Hellvik sikret plassen

Blir å finne i 6.divisjon også i 2020. Det ble klart etter at Bjerkreim tapte mot Tonstad tirsdag. Dermed kan ikke Hellvik ende sist.

I toppen av pulja finner vi Eiger III, men pga. Eiger II ikke rykker opp fra sin 5.divisjonspulje så blir Eiger III værende mens Tonstad rykker opp.

Her kan du lese om de to siste kampene til Hellvik A-lag.

Eiger III – Hellvik 4-1 (1-0). Tirsdag 24.september i Hålå. Målene kom slik: 1-0 (2min), 2-0 (48min), 2-1 (61min) Daniel Bendiksen, 3-1 (66min), 4-1 (90min).

Egentlig en ganske god kamp fra Hellvik sin side, hvor de kjørte Eiger ganske godt i første omgang. Eiger var effektive, det var ikke Hellvik, med to stolpeskudd og flere store sjanser brent. Andre omgang var mer jevn i starten helt til kampen ble punktert på stillingen 3-1.

Hellvik – Helleland 5-2 (1-0). Mandag 30.september i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen. Målene: 1-0 (13min) Kjetil Refsland, 1-1 (19min), 2-1 (55min) John Audun Ege, 3-1 (61min) Øystein Aamodt, 4-1 (76min) John Audun Ege, 5-1 (82min) John Audun Ege, 5-2 (88min) selvmål.

Kampen var jevn helt til Hellvik skåret 1-0. Kjetil Refsland traff godt på skudd fra 17 meter etter godt Hellvikpress. Fra da tok Helleland mer over og kjørte omgangen ut. De fikk utligningen etter store protester fra hjemmelaget. Målskåreren lå nemlig godt bak den bakre fireren. Hellvik fikk et par overganger på Helleland, men ble sløst bort.

Fem minutter ut i andre omgang snudde kampbildet totalt. Hellvik begynte å spille ball i høyt tempo og Helleland hang ikke med. Det ble produsert sjanser og angrep på løpende bånd. 52 minutter skudd over. 55 minutter og Hellvik tok ledelsen igjen til 2-1. God fotball med mange trekk hvor til slutt Øystein Aamodt slo et høyt, men presist, legg til John Audun Ege, som la ballen ned med ett touch og satte den til side for keeper på neste. 61 minutter og rollene snudd. John Audun fant Øystein Aamodt på 5 meter, som sikkert og hardt satte inn 3-1. 68min og John Audun klarte nesten å lure ballen i mål. 72 minutter med et skudd like utenfor. 74 minutter, klikk-klakk fra Daniel Mong til Daniel Bendiksen, men skuddet gikk over. 76 minutter og en offensiv og våken Daniel Bendiksen brøt en pasning høyt i banen. Han fikk lurt siste forsvarer og slått pasning til John Audun Ege, som nå var alene med keeper. Enkel avslutning og 4-1. 80 minutter og roller snudd igjen. John Audun med pasning til Daniel Bendiksen, som på første flikket over siste forsvarer, dro seg inn i feltet og avsluttet med venstrebeinet, men dessverre rett på keeper. 82 minutter og et langt framspill fra Sindre Nygård landet «rett i beina» på John Audun Ege, og han avanserte litt før han puttet sitt tredje bak Hellelandkeeperen. Selvmålet på slutten var av den uflaksne sorten hvor et innlegg ble stusset i mål. 5-2 til slutt.

Hellvik-Helleland. Foto: RK

Toppskårertittelen i pulja har lenge vært avgjort, i og med at Eiger 3’s Eirik Hadland har ligget så langt foran. Men med 6 mål mot Orre og 3 mål nå så er plutselig John Audun Ege foran, 17 mot 16. Så får vi se hvem som stikker av med seieren der. Eiger har tre kamper igjen mens Hellvik nå bare har én kamp igjen.

Eirik Hadland og John Audun Ege som kjemper om toppskårertittelen i pulja. Foto: KP.

Neste A-kamp: lørdag 12.oktober kl.14.00 Hognestad-Hellvik.

Hellviks lag mot EigerIII: Martin Hadland – Thomas Mong, Stig Larsen, Dag Einar Andreassen, Per Morten Gravdal – Eirik Dirdal, Kjetil Refsland, Øystein Aamodt, Daniel Mong – John Audun Ege, Daniel Bendiksen.

Benyttede innbyttere: Birhane Mehari Fisshaye, Matteus Bårdsen, Mads Aamodt, Shakir Badsha, Sindre Nygård.

Hellviks lag mot Helleland: Martin Hadland – Daniel Bendiksen, Stig Larsen, Sindre Nygård, Thomas Mong – Stian Hetland, Kjetil Refsland, Per Morten Gravdal, Daniel Mong – John Audun Ege, Øystein Aamodt.

Benyttede innbyttere: Birhane Mehari Fisshaye, Eirik Dirdal, Shakir Badsha, Mads Aamodt, Matteus Bårdsen.

Referat: Rino Kolstø (litt hentet fra KP)

Sjekk også

Snappet et bortepoeng på Sira.

Sira er fortsatt en vanskelig bane for Hellvik Det så vanskelig ut for Hellvik, som …