Siste nytt

Solid lagseier

A-laget rullet over Orre i Brunnmyra.

Seriekamp 6.divisjon torsdag 5.september på Hellvik Hus-banen i Brunnmyra. Hellvik – Orre 9-0 (4-0).

Trenerduoen Kenneth Pedersen og Svein Andreassen fant fram godordene etter torsdagskveldens underholdende oppvisning. Etter et par kamper med marginer imot så gikk alt vår vei.

Etter som vi ikke har fast keeper for tiden så må utespillere trå til i buret. For andre kamp på rad så stod Thomas Mong bakerst, og denne gangen vartet han opp med mange gode redninger og bidro sterkt til at laget holdt nullen.

Eirik Dirdal og Kjetil Refsland blir trukket fram på midtbanen, selv om hele laget, og 5 innbyttere, jobbet og sikret seieren sammen.

«En fantastisk kveld i Brunnmyra i går, da Hellvik, etter to strake ettmålstap, endelig leverte en god fotballkamp og vant hele 9-0 mot Orre. Mye bra spill som resulterte i flere fine mål. Hele laget presterte, men en ekstra stjerne til Kjetil Refsland og Eirik Dirdal som begge leverte en særdeles god kamp , og John Audun Ege som scoret 6 mål, men dette var først og fremst en skikkelig lagseier de lux.» KP.

John Audun Ege skåret seks mål, noe som er sjeldent. Det er faktisk rekord i klubben, men han deler den med to andre. Atle Assersen klarte det samme i 2014 og Inge Andreassen i 1986. Med disse målene så passerte han faktist Inge på toppskårerlisten gjennom tidene i Hellvik, og står nå på 190 skåringer på 241 kamper.

De siste to kampene har vi fått inn et par nye spillere. Shakir Badsha har trent hele sesongen og spilt treningskamper, men har ikke blitt spilleklar for seriekamper før nå nylig. Han debuterte da han kom inn som innbytter mot Nærbø 2 sist mandag. Matteus Bårdsen ble klar denne uka og fikk et innhopp til sin første tellende kamp for Hellvik. Vi gleder oss til å se mer fra dem framover.

Sjette divisjon er utfordrende med varierende motstand og stadige marginer både for og imot. Vi har befunnet oss i nedre halvdel av tabellen, og før denne runden lå vi nest nederst, bare Bjerkreim lå verre til. Med denne seieren hoppet vi forbi 3 lag og er nå på midten. Det er bra, men vi må prøve og holde nivået videre utover høsten nå om vi skal kunne følge målsetningen om å kjempe helt i toppen. Øverst troner Eiger 3 med sin toppskårer Eirik Hadland.

Startellever (4-4-2): Thomas Mong – Marius Grastveit, Stig Larsen, Dag Einar Andreassen, Daniel Bendiksen – Eirik Dirdal, Kjetil Refsland, Øystein Aamodt, Daniel Mong – Atle Assersen, John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Birhane Mehari Fisshaye, Matteus Bårdsen, Shakir Badsha, Mads Aamodt, Per-Ove Wilson Hansen.

RK

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …