Siste nytt

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3.

Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag 17.september kl.20.

Hellvik – Bjerkreim 3-3 (0-1).

Målene: 0-1 (41′), 1-1 (54′) Daniel Mong, 2-1 (66′) Daniel Mong, 2-2 (71′), 2-3 (73′), 3-3 (84′) John Audun Ege.

Begge lag ville framover i første omgang. Hellvik slet med å få spillet til å sitte, men skapte likevel flest sjanser. Noen av dem kunne med litt mer finesse blitt satt i mål. Mot slutten av omgangen kom Bjerkreim på høyrekanten og fikk driblet seg igjennom og satt inn ledelsen.

Så gikk Hellvik hardt ut i andre omgang og fikk raskt betalt for det gode presset. Et frispark ble slått hardt inn i feltet av Daniel Mong og spratt rett foran keeper, som ble lurt og ballen gikk rett inn til redusering og 1-1. Ti minutter senere fikk vi straffe etter en tøff takling inne i 16-meteren. Den satte Daniel rolig inn. Ledelse.

Men ledelsen varte bare i fem minutter, for Bjerkreim fikk også straffe. Den satte de i mål og nå stod det 2-2. Bjerkreim hadde initiativet nå, og rant over oss og puttet inn 2-3 like etter.

Men Hellvik ga ikke opp. Et langt oppspill helt mot slutten havnet hos John Audun Ege, som på første touch plasserte den i mål rundt keeper. 3-3. Begge lag hadde flere sjanser som kunne blitt mål, størst gjerne til Bjerkreim denne omgangen. Poengdeling virker rettferdig.

Alle foto: Tore Skailand. Tusen takk.

Hellviks startellever: Martin Hadland – Daniel Mong, Stig Larsen, Per Morten Gravdal, Thomas Mong – Mads Aamodt, Kjetil Refsland, Øystein Aamodt, Birhane Mehari Fisshaye – John Audun Ege, Matteus Bårdsen.

Benyttede innbyttere: Kim Wetteland-Skåra, Dag Einar Andreassen, Shakir Badsha.

Rino Kolstø

Sjekk også

Snappet et bortepoeng på Sira.

Sira er fortsatt en vanskelig bane for Hellvik Det så vanskelig ut for Hellvik, som …