Siste nytt

Opprykkskampen er kjørt for A-laget

Oltedal slo oss…

Vi spiller i 5.div. neste sesong også.

Den siste tids resultater, samt resultater fra de andre kampene i puljen gjør at Hellviks høye plassering etter 16.runder (2.plass) var noe kunstig. Høstformen er ikke som vårformen, og Hellvik har nå tapt 4 kamper på rad. Det siste tapet nå kom i bortekampen mot Oltedal onsdag 30.september.

Så kan man diskutere frem og tilbake om det hadde vært lurt å rykke opp (om vi hadde klart det) eller ikke. 4.divisjon er et hakk opp, mer trening, lenger å reise, mer tid brukt. Hellvik har de siste årene hatt en tradisjon for å spille mer hobbybasert med to eller tre treninger i uken. Nå løste den problemstillingen seg selv med at vi ikke lenger er med i toppen, selv om vi er kun noen få poeng bak. Eiger II ser ut til å ta andreplassen mens Austrått II, Forsand, Bakke, Nærbø II og Oltedal alle har kommet seg imellom oss og Orre på topp.

Mot Oltedal ble kampen i realiteten punktert allerede etter få minutter, for da det var gått 7 minutter stod det hele 3-0 til hjemmelaget. Hva som skjedde er litt usikkert, men Hellvik kom aldri skikkelig inn i kampen, og Oltedal fosset inn til en komfortabel seier, hele 9-1 (6-0 til pause). Dette er det det verste resultatet i en seriekamp for Hellvik siden tapet for Klebe i 2008. Den gang ble det 13-1 til Klebe.

Hellvik fikk et trøstemål i Oltedal, og det sørget John Audun Ege for. Også Stig Larsen skåret, men det var uheldigvis feil vei denne dagen.

John Audun Ege skåret Hellviks mål. Her fra en annen kamp.

Hellviks lag (4-5-1): Jesper Karlsen – Dag Einar Andreassen, Stig Larsen, Jørgen Sigmo Dahle, Daniel Mong – Eirik Dirdal, Thomas Mong, John Audun Ege, Øystein Aamodt, Marius Grastveit – Øystein Flesvig Felle.

Benyttede innbyttere: Kjetil Refsland, Alexander Sæstad.

Oltedal

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …