Siste nytt

Vant på bortebane

A-laget slo Bjerkreim 3-4.

Hjemmelaget var sterkest ut fra startblokkene og ledet 3-1 i første omgang, men Hellvik fikk et reduseringsmål før pause. Etter hvilen var Hellvik det sterkeste laget og skåret 3 ganger mens Bjerkreim ikke fikk inn flere. Dermed tok vi med oss alle poengene.

Hellviks lag (4-5-1): Sindre Nygård – Marius Grastveit, Stig Larsen, Eirik Dirdal, Per Morten Gravdal – Stian Hetland, Kjetil Refsland, Dag Einar Andreassen, Thomas Mong, Øystein Aamodt – John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Daniel Mong, Atle Assersen, Daniel Bendiksen, Mads Aamodt.

Hellviks mål ble satt inn av John Audun Ege, Stian Hetland, Daniel Bendiksen og Atle Assersen.

Kampen ble spilt på Vikeså Kunstgras torsdag 23.mai.

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …