Siste nytt

3 poeng mot Bakke

Hellvik vant 3-2 i Brunnmyra.

Etter en litt trå start på sesongen med kun ett uavgjort på de tre første kampene så var det godt å spore framgang i et greit resultat mot Bakke.

Hele første omgang var egentlig en litt tam forestilling fra begge lag. Unntaket var da John Audun Ege satte inn 1-0 etter 18 minutter. Et fint angrep med flere trekk hvor Marius Grastveit fikk spilt Ege alene med keeper. Han rundet og fikk satt ballen fint tilbake i tomt bur. Vi tar også med et skudd fra Bakke etter halvtimen, hvor Alexander Sæstad i mål raskt fikk opp hendene og avverget.

Der det var kjedelig i første, der ble det mer futt og fart i andre. Birhane Mehari Fisshaye ble flikket igjennom av Kjetil Refsland tidlig og lobbet nydelig inn 2-0. Like etter fikk Hellvik frispark. Dette ble slått inn på bakre hvor Torbjørn Wetteland headet i lengste og 3-0. Med halvtimen igjen tok Bakke mer over spillet og skapte flere gode sjanser. En rask overgang på venstrekanten og de fikk satt inn redusering til 3-1 med 67 minutter spilt. Noen minutter senere kom John Audun Ege seg forbi keeper, men ble presset for langt ut og sjansen ble spolert. Mot slutten presset Bakke på og fikk enda en redusering til 3-2. Heldigvis var det det siste som skjedde i kampen og dommeren blåste av. Hellviks første trepoenger for sesongen.

Neste kamp for A-laget: Torsdag 23.mai kl.20.00. Bjerkreim – Hellvik på Vikeså.

Hellviks lag (4-5-1): Alexander Sæstad – Daniel Bendiksen, Stig Larsen, Torbjørn Wetteland, Marius Grastveit – Birhane Mehari Fisshaye, Kjetil Refsland, Dag Einar Andreassen, Thomas Mong, Mads Aamodt – John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Atle Assersen, Kim Wetteland-Skåra, Per-Ove Wilson Hansen.

Rino Kolstø

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …