Siste nytt

Hellvik Hus fornyer sponsorkontrakten

Les om Hellvik Hus, som idag er med oss for to nye år. Her får du et tilbakeblikk på deres stolte historie.

Det er med stolthet at vi idag kan annonsere at vi har fornyet avtalen med vår hovedsponsor gjennom mange år, Hellvik Hus Hellvik AS, for 2 nye år.

Leder for finans i Hellvik Idrettslag, Kim Wetteland-Skåra, og salgssjef hos Hellvik Hus Hellvik AS, Paul Haneferd, signerte idag avtalen. Den innebærer bl.a at Hellvik Hus sin logo skal pryde brystet på alle idrettslagets drakter, store som små.
Logoen blir også å finne på overtrekksdraktene til idrettslaget.

Det er utrolig kjekt at en bedrift med lokal forankring og så mye historie har lyst å være med å støtte opp om bygdas idrettslag. Vi er også så heldige at Hellvik Hus Hellvik er banesponsor på 11`er banen vår, Hellvik Hus Banen, dette er vi også veldig stolt over.

Denne støtten gjør at vi kan gi et best mulig tilbud til små og store i bygda, slik at vi kan få frem morgendagens spillere som skal være med å bære frem klubben i årene fremover.

Litt historikk om Hellvik Hus:

Bedriften feirer i år 70 års jubileum som har blitt feiret med brask og bram.
Det hele begynte i 1947, da to unge fiskere, Ingolf Helland og Hilmar Henriksen, startet Hellvik Kassafabrikk i bygda Hellvik utenfor Egersund. Mye var nedslitt og ødelagt etter krigen, og boligmangelen stor.
Etter hvert som gjenreisningsarbeidet skred framover, ble det lettere å få tak i varer, og folk hadde mer penger. Den lille bedriften til Ingolf og Hilmar vokste jevnt og trutt, og skiftet etter hvert navn til Hellvik Trelast AS.
Midt på 50-tallet startet bedriften med boligbygging, tett etterfulgt av ferdighusproduksjon. Allerede i 1959 ble husene markedsført som Hellvik Hus.
Vi har vært gjennom markedets opp- og nedturer og lært mye av vår mangfoldige historie. Vi vet at nøkkelen til suksess ikke bare er hus som holder høy kvalitet. Kvaliteten må også gjenspeiles i vår rolle som rådgiver og prosjektleder. Alle som velger å bygge et Hellvik Hus, skal oppleve prosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig. Det er dette vi legger i mottoet vårt: Bygg med glede!

Hellvik Hus består i dag av totalt 30 forhandlere i store deler av Norge. Ønsker du en leverandør som lytter og gir råd, innfrir krav og løfter og vet veien fra boligdrøm til nøkkelferdig virkelighet, skal du velge Hellvik Hus.

Sjekk også

Super Superlørdag

Mye godt arbeid i Brunnmyra.