Siste nytt
Hjem / A-laget / Nytt trenerteam for 2019

Nytt trenerteam for 2019

Svein Andreassen og Kenneth Pedersen danner tospann.

Vi er glade for å informere om at trenerteamet rundt A-laget for sesongen 2019 er i boks allerede nå i november. Det kom i orden etter et møte nå i kveld, mandag 5.11.18.

Kenneth Pedersen har trent laget i fire strake sesonger nå, mens Svein Andreassen har trent oss to ganger før. Hans første sesong kan gjerne karakteriseres som begredelig, hvor det til slutt endte med at laget måtte trekkes. Selv med dette i minne valgte han å prøve seg igjen noen år senere, og da gikk det mye bedre. Sesongen 2012 ble det opprykk til femte divisjon, og en høstsesong Hellvik aldri har sett maken til, med blant annet DENNE KAMPEN (trykk for video).

Som spiller har Svein lang fartstid i Hellvik, med 291 kamper fordelt på hele 15 sesonger. Venstrebeinet er regnet for å være følsomt og presist, så at han skåret 140 mål i sin karriere var bare å forvente.

Nå er Hellvik i samme situasjon som sist Svein var trener, nede i sjette divisjon. Vi gleder oss til å se hva dette samarbeidet kan bringe. Begge skal ha treneransvar for A-laget.

I tillegg har Per-Ove Wilson Hansen, som har fått noen kamper på A-laget, sagt ja til å være oppmann. Det er vi svært glade for.

Rino André Kolstø beholder sin vante rolle, i bakgrunnen, som ansvarlig for de digitale og tekniske delene av oppmannvervet.

 

Sjekk også

Hellvik sikret plassen

Blir å finne i 6.divisjon også i 2020. Det ble klart etter at Bjerkreim tapte …