Siste nytt

Damelaget seiret i siste seriekamp

Referat og bilder fra alle høstens kamper.

Damelaget har kommet i mål med høstens kamper, og kan dermed si seg ferdig med årets sesong.

Høsten startet hjemme mot Varhaug mandag 29.8. Der ble resultatet 0-1 i bortelagets favør.

Deretter ble det spilt mot Kåsen hjemme tirsdag 13.9., der tavla viste 3-6 til bortelaget da dommeren blåste. Målscorerne her var Hege Merete Andersen, og de nyeste tilskuddene Kjersti Hovland og Kristin Løkken hadde ett mål hver.

lyekampen
Lyekampen

Lye entret motsatt banehalvdel i Brunnmyra mandag 19.9. Hellvik bestemte seg for å vise hva de var gode for etter de to forrige kampene. Det resulterte i 4-1-seier. Endelig! Hellviks store spiller for kvelden var Svanhild Wetteland-Skåra som puttet samtlige mål i nettet før kampen ble blåst av.

eikkampen-2
EIK-kampen
eikkampen
EIK-kampen 2

Torsdag 22.9 spilte jentene mot Egersunds på bortebane. Det ble lagt ned enorm innsats, der keeper Cecilie Ege Helleren skal ha mye av æren for at stillingen til slutt ble 2-0 til hjemmelaget. Hellvik kjempet fra start til slutt, og fikk virkelig vist hvor stor vilje og styrke som bor i dem. Selv om det ble tap, ble det sett på som en seier mot et veldig godt hjemmelag. Egersunds er puljevinnere i årets sesong med god margin.

Mandag 26.9 ble årets nest siste kamp spilt på Bryne. Likt som med de to første seriekampene, klarte aldri jentene å få opp giret skikkelig. Derfor ble det en fortjent 3-1 seier til hjemmelaget. Hellviks målscorer var Svanhild Wetteland-Skåra.

hellelandkampen
Hellelandkampen

Torsdag 29.9 var det duket for damelagets siste seriekamp borte mot Helleland. Hellvik tok kommandoen fra start og rundspilte til tider et sjokkert hjemmelag. Etter 17 min. kom endelig 1-0 og det var Hege Merete Andersen som fikk æren av å sette ballen i mål etter et nydelig angrep. Hellvik fortsatte å styre kampen og etter 22 min. satte Julie Assersen Anfinsen ballen i mål via en forsvarer etter en corner. Dermed ledet Hellvik meget fortjent 2-0 til pause. 2.omgang fortsatte omtrent som den første. Hellvik rullet opp angrep etter angrep, men slet med å få ballen i mål. I stedet var det Helleland som satte ballen i mål etter 57 min. Minuttet etterpå var det igjen Hege Merete som avsluttet et praktfullt angrep med å sette ballen i nettet. Dermed endte kampen 3-1 til Hellvik. Fin avslutning på sesongen som virkelig gir motivasjon til å yte godt neste sesong.

Referat: Catharina og Øystein

Sjekk også

Øystein Aamodt fortsetter som trener

Damelaget i gode hender.