Siste nytt

Sliteseier mot Bakke

3 nye poeng etter 3-o hjemme.

Lørdag kom Bakke til Brunnmyra med et håp, men ble sendt hjem med null poeng. I vår vant Hellvik knepent 0-1 på Sira, og denne kampen ble akkurat like tøff.

De første minuttene styrte Hellvik det meste og hadde et par OK sjangser. Da det ikke ble mål tok Bakke over og produserte på motsatt halvdel. Litt dårlig posisjonering og markering gav dem rom, men uten uttelling. Så begynte Hellvikmaskineriet å komme igang.

John Audun Ege skåret Hellviks første mål. Her fra en annen kamp.

Etter 25 minutter fikk Hellvik corner fra venstre. Eirik Hadland la ballen helt på bakre, og der satte John Audun Ege den i mål via hodet, just som sist kamp mot Bjerkreim, og 1-0. Stor lettelse, men en usikker ledelse.

Spillet bølget mer og mer Hellviks vei nå og ved 37 minutter utfordret Marius Grastveit på venstrekanten, passet til Eirik Hadland, som la ballen til John Audun Ege. Han nådde ballen like foran en forsvarer. Ballen trillet mot keeper, men han nådde den igjen like før, fikk lagt ut igjen til Eirik Hadland som hadde en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål, skjønt han plasserte den like godt opp i vinkelen, 2-0.

Pausen gjorde sitt til å stykke opp spillet litt, og nå tok Bakke mer over. Noen gode enkeltspillere, god fysikk og god kondis hjalp dem til å se håp, men så var det Eirik Hadland da. Han mottok et overlegg i boksen, lobbet ballen over en forsvarer, som stoppet ballen med hånda, og straffe. 59 minutter spilt og Hadland satte ballen rolig til høyre hvor keeper ikke var, 3-0.

Nå slappet alle mer av og byttene begynte å komme. Det gav også Bakke mer av kontrollen på spillet. Resten av kampen styrte de det meste, men uten å skåre. Hellvik hadde et par gode kontringer som det kunne blitt mål utav, blant annet fra Marius Grastveit og innbytter Kristoffer Nygård, men tiden rant ut og Hellvik innkasserte 3 nye poeng. Selv om opprykk ikke er et mål i seg selv så er det ikke til å stikke under en stol at vi er i opprykkskampen.

Ekstra kjekt å se enda en ny lokal Hellvikspiller entre banen idag. Velkommen til Jarle Vassvik, som greide seg bra de minuttene han fikk.

logo144x144

Førsteelleveren (4-5-1): Halvor Thengs – Daniel Mong, Stig Larsen, Torbjørn Wetteland, Sindre Nygård – Marius Grastveit, Kjetil Refsland, Morten Mjølhus, Eirik Hadland, Øystein Aamodt – John Audun Ege

Benyttede innbyttere: Jørgen Sigmo Dahle, Eirik Dirdal, Åge Assersen, Øystein Flesvig Felle, Kristoffer Nygård, Jarle Vassvik.

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …