Siste nytt
Hjem / A-laget / Avslutning for Senioravdelingen i fotball 2016

Avslutning for Senioravdelingen i fotball 2016

Les om og se bilder fra denne kvelden.

Lørdag 22.oktober 2016 samlet A-laget og Damelaget seg til felles avslutning på Hellvik Bistro.

Etter at pizzaen var spist ble det holdt seremoni først for Damelaget, ved trener Øystein Aamodt og assistent Sonja Assersen, og deretter for A-laget ved trener Kenneth Pedersen.

Damelagets sesong ble dyktig oppsummert av Øystein Aamodt, som denne sesongen startet som hjelpetrener, for så å ta over ansvaret etter Marius Grastveit ved halvspilt serie. Mange fine høydepunkter å se tilbake på.

På hver trening ble det ført vinnerkryss til de som var på det seirende laget. Den med flest kryss var Julie Assersen Anfinsen.

Pokalmessig tok Svanhild Wetteland-Skåra for seg. Hun stakk av med Toppskårerpokalen før hun avsluttet med å bli stemt fram som Årets Spiller for Damelaget i 2016. Treningspokalen gikk til Catharina Larsen.

fotballavslutning-11 fotballavslutning-15

A-lagets sesong ble omtalt av trener Kenneth Pedersen. Han delte ut fire pokaler. Blant disse var Innsatspokalen som trenerteamet velger ut. Denne gikk i år til Thomas Mong, som fikk den for å legge ned maksimal innsats både på trening og i kamp.

Treningspokalen, Toppskårerpokalen og Årets Spiller (valgt av spillerne) gikk i år til samme mann, nemlig John Audun Ege, som har vært på flest treninger, spilt ALLE kampene og i tillegg satt ny skåringsrekord på A-laget med 38 mål denne sesongen.

 

Alle foto: Torbjørn Wetteland

fotballavslutning-25 fotballavslutning-28 fotballavslutning-36

collage

Sjekk også

Hellvik sikret plassen

Blir å finne i 6.divisjon også i 2020. Det ble klart etter at Bjerkreim tapte …