Siste nytt

Uavgjort i siste seriekamp

Les om og se bilder fra Forsandkampen.

wp_20161022_12_44_30_raw
Skogabakke Gras
wp_20161022_12_45_36_raw
Skogabakke Gras ligger midt i naturen

Seriekamp 5.div.avd.01 lørdag 22.oktober 2016 kl.13.00 på Skogabakke Gras.

Forsand – Hellvik 1-1 (1-1).

Målene: 0-1 (5min) Tommy Tengesdal, 1-1 (10min).

wp_20161022_12_53_59_raw
Lagene hilser før kamp

I ei tett og jevn pulje var det flere lag som kunne påvirke vår plassering på tabellen. 6.plassen var slett ikke trygg, men det var også en liten mulighet for å klatre til 5.plass. Da måtte Ganddal tape borte mot Bakke. Det gjorde de ikke. Bak oss jaget Dirdal og Brusand. Hadde vi tapt og Brusand vunnet (noe de gjorde borte mot Vigrestad) så ville de gått forbi oss. Vårt ene poeng holdt dem bak oss. Så var det Dirdal, og når de vant borte mot Klebe så var det nok til å ta 6.plassen fra oss. Dermed endte Hellvik A-lag på 7.plass i årets 5.divisjon. Med omlegging av seriesystemet bør det likevel være godt nok til å unngå nedrykk.

img_0059
Målskårer Tommy Tengesdal tar en «handshake for peace» med stopper Kim Wetteland-Skåra etter målet.

Grasbane er uvant, og vi merket fort hvorfor Forsand ikke har tapt hjemme denne sesongen. De mestret underlaget generelt bedre enn Hellvik. Likevel fikk vi den beste starten. Stig Larsen slo langt og ballen ble stusset til Tommy Tengesdal. Han måket til, og der ballen oftest i slike situasjoner havner i skogen så lå denne klistret i vinkelen. Vakrere kan det knapt gjøres og en tidlig ledelse. Dessverre gikk det ikke lang tid før hjemmelaget utlignet. Det ujevne graset gjorde det vanskelig å få ballen vekk, så på et langt kast ble det klabb og babb foran keeper. Til slutt kom det ei lang tå, 1-1.

img_0061
John Audun Ege tester Forsands målvakt

En god Forsandkeeper fikk såvidt reddet en god heading like etter. Headingen kom fra Tommy Tengesdal etter et godt frispark fra Eirik Hadland.

img_0064
Jahn Otto Waldeland «kontrollerer» ut en ball som slår i tverrliggeren på en corner.

Neste sjanse kom etter 37 minutter, noe som sier litt om kvaliteten på spillet. Da var det Stig Larsen som var god og besluttsom da han fikk slengt seg i veien for det som så ut som et opplagt mål til Forsand. Pausen ble kort da det var langt til garderoben og det var ganske så kaldt.

wp_20161022_13_57_10_raw
Torbjørn Wetteland klar for å entre banen til sin kamp nr.370

De første ti minuttene etter hvilen var Forsand sine, med relativt godt pasningsspill (noe Hellvik slet med hele kampen), men lite flotte sjanser. Etter 54 minutter gjorde Kim Wetteland-Skåra en ganske lik blokkering som Stig gjorde i første omgang. Så kom en god Hellvikperiode med litt mer offensivt spill. 60 minutter spilt og Eirik Dirdal la nydelig til John Audun Ege bak forsvaret. Ege fikk tid til å sikte, men like utenfor.

img_0073

66 minutter kastet Daniel Mong langt og John Audun fikk stusset den videre inn i feltet. Der kom Øystein Aamodt på løp og fikk lagt tilbake til Torbjørn Wetteland. Han gikk for kraft mot motsatt, men igjen like utenfor.

img_0072

73 minutter og Hellvik har en fin overgang. Ballen ender til slutt hos Tommy Tengesdal som fra kloss hold sendte et (noe lompete) skudd mot mål, men keeper fikk reddet mesterlig. Siste kvarteret skjedde det faktisk ingenting interessant og det var like greit at dommeren ikke la til noe tid. Resultatet var greit, ett mål til begge lag, og Forsand gikk ubeseiret fra alle sine hjemmekamper.

img_0070img_0053WP_20160315_18_38_10_Raw

Trener Kenneth Pedersen trekker fram Øystein Aamodt som Hellviks beste denne dagen, tett fulgt av Tommy Tengesdal og Jahn Otto Waldeland.

img_0074
Ny spiller Ole-Jørgen Lundheim fra Fauske
img_0071
Ny spiller Emil Risbøl fra Asker

Vi fikk også en debut denne kampen. Ole-Jørgen Lundheim, tilflytter, fikk sin første kamp. Vi gleder oss til å se mer av ham.

 

Hellviks startellever (4-5-1): Jahn Otto Waldeland – Jarle Vassvik, Stig Larsen, Kim Wetteland-Skåra, Daniel Mong – Eirik Hadland, Eirik Dirdal, Thomas Mong, Øystein Aamodt, Tommy Tengesdal – John Audun Ege.

Benyttede innbyttere: Torbjørn Wetteland, Emil Risbøl, Emil Svendsen, Ole-Jørgen Lundheim.

 

Referat: Kenneth Pedersen og Rino Kolstø

Alle foto: Rino Kolstø

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …