Siste nytt

Hellvik klarte uavgjort på Nærbø

Les om 2-2-kampen.

Seriekamp onsdag 28.september 2015 5.div.avd.01 i Loen på Nærbø.

Nærbø II – Hellvik 2-2 (0-2).

Målene: 0-1 (39min) Eirik Hadland (str.), 0-2 (41min) Øystein Aamodt, 1-2 (63min), 2-2 (64min).

Selv om Hellvik nå har spilt tre kamper på rad med seier, og møtte bunnlaget, så var vi heldige som slapp derfra med poeng. Første kvarteret var Hellvik det førende laget, men etter det tok Nærbø’s andrelag over showet. De fikk derimot ikke mål, så da fikk bortelaget sjansen på straffe etter 39 minutter. Den satte Eirik Hadland sikkert i mål til 0-1-ledelse. Det var ikke gått mer enn 2 minutter så førte en god kombinasjon mellom Nikolai Mong Andreassen og Øystein Aamodt til at sistnevnte «drylte» ballen vakkert i mål, og noe mot det totale kampbildet satt vi på en fin 0-2 til pause.

066 (1)
Øystein Aamodt skåret det andre målet. Her fra en annen kamp.

Andre omgang ble mye enveiskjøring fra hjemmelaget. De tok over det meste og Hellvik hadde en generelt svak omgang. To kjappe mål og Nærbø hadde utlignet forspranget. Hellvik kjempet i forsvar og klarte å holde unna for flere mål, også mye takket være keeper Jahn Otto Waldeland. Mot slutten hadde også Hellvik et par halvsjangser, blant annet hadde Åsmund Andersen et skudd i stolpen. Dermed endte kampen med 2-2.

Denne sesongen har Hellvik pådratt seg en del kort, både gule og røde. Forrige serierunde, seieren mot Ganddal, fikk tre av våre gult, og alle disse måtte stå over denne runden. Med så god flyt som vi hadde så gjør det litt med balansen i laget å måtte omrokkere på et allerede godt innspilt lag, og ekstra når det er tre spillere.

Trener Kenneth Pedersen kaller det en kollektiv svikt denne kampen, men at nedturer ofte følges av oppturer, så her er det bare å se framover mot neste kamp. Den går av stabelen borte mot Oltedal onsdag 5.oktober kl.19.

Referat: Kenneth Pedersen, trener (sterkt redigert av Rino André Kolstø).

 

Hellviks startellever (4-5-1): Jahn Otto Waldeland – Åge Assersen, Stig Larsen, Kim Wetteland-Skåra, Åsmund Andersen – Nikolai Mong Andreassen, Eirik Dirdal, Eirik Hadland, Tommy Tengesdal, Øystein Aamodt – John Audun Ege.

Benyttet innbytter: Emil Risbøl.

Sjekk også

Poengdeling mot Bjerkreim

En totalt sett jevn kamp endte 3-3. Seriekamp 6.divisjon i Brunnmyra på Hellvik Hus-banen tirsdag …