Siste nytt
Hjem / Bli Coop medlem

Bli Coop medlem

Selv om vi fremdeles må leve med ulike smittevernsrestriksjoner, har vi vært heldige med at barn og unge under 20 år har fått trent som normalt gjennom store deler av det siste året, og vi vet at tiden med et koronafritt samfunn stadig kommer nærmere. Derfor er vi optimistiske med tanke på tiden videre, og håper og tror at vi utover våren også kan spille kamper for fullt, ikke minst når vi har unnagjort den (forhåpentligvis) siste smittebølgen Norge nå går gjennom.

Til tross for at det siste året har vært spesielt, er vi utrolig takknemlige for alle medlemmer som bidrar hver eneste dag til at aktiviteten kan rulle videre, og vi er også takknemlige overfor den lojale økonomiske støtten våre samarbeidspartnere bidrar med, noe som sikrer større forutsigbarhet for at vi i Hellvik Idrettslag også i fremtiden kan bidra til solid satsing på aktivitet.

Hellvik Idrettslag oppfordrer alle sine medlemmer til å bli medlem hos vår generalpartner Coop – dette støtter klubben og gir deg som medlem tilgang på en rekke rabattordninger. I samarbeid med vår samarbeidspartner kan vi nå tilby en ekstra fordel for dem som er medlem i Coop Økonom.

Er du ikke medlem – meld deg inn her: >>> BLI COOP-MEDLEM VIA HELLVIK IDRETTSLAG HER

 

Fordeler:

>>> BLI COOP-MEDLEM VIA HELLVIK IDRETTSLAG HER